ePrintable ... creati-va calendare personalizate

Stiri generale.

ePrintable ... creati-va calendare personalizate

Postby MonsteRRR » 22 Dec 2009, 20:35

Daca faceti parte din categoria persoanelor carora le place sa-si planifice evenimentele importante din viata cu mult timp inainte sau pur si simplu vreti sa va notati anumite activitati zilnice (plata facturilor, zile de nastere a prietenilor,etc), atunci cu siguranta veti fi interesati de ePrintable.
Site-ul permite utilizatorilor sa creeze si apoi sa printeze propiile calendare personalizate in asa fel incat sa aveti in orice moment sub ochi, la birou sau acasa, datele importante din viata dvs.
Crearea unui calendar cu ajutorul ePrintable este extrem de simpla. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa alegeti tipul de calendar pe care il doriti: saptamanal, lunar, anual. Apoi, daca doriti sa creati un calendar pentru o saptamana, selectati data de inceput.

Image

In continuare puteti selecta o imagine dintre cele oferite de ePrintable sau, daca doriti, aveti posibilitatea de a incarca o imagine din calculatorul dvs. De asemenea puteti introduce un text dintre numeroasele (din pacate in limba engleza) citate sau sa scrieti dvs. un text care sa va reprezinte.
Dupa ce ati parcurs toti acesti pasi si ati personalizat calendarul in functie de preferintele dvs., nu va ramane altceva de facut decat sa apasati "Create Calendar" si sa scoateti la imprimanta sau sa salvati calendarul pe care l-ati creat.
Image

Your strength means you attract many friends, but it also translates into a lot of responsibility
User avatar
MonsteRRR
[Ultimate User]
[Ultimate User]
 
Posts: 31
Joined: 22 Dec 2009, 19:39

Return to Stiri

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest