Cum setez realmlist-u daca am Lich King expansion ?

Ai o problema, nu poti trece de un anumit nivel, ai dat peste un bug? Atunci aici poti gasi rezolvarea.

Moderator: Qex

Cum setez realmlist-u daca am Lich King expansion ?

Postby Aleksandru » 13 Nov 2008, 08:51

1. te duci in folder-ul unde ai instalat wow
2. intri in Data folder
3. dupa ce s-a deschis Data folder intri in enGB sau enUS folder (depinde ce versiune de language ai)
4. dupa ce s-a deschis enGB / enUS folder vei gasi realmlist.wtf pe care il deschizi cu notepad si iti pui ce realm vrei tu
5. dupa ce ai pus realmlist-ul dai save
6. acum te poti loga
Last edited by Aleksandru on 21 Dec 2009, 20:28, edited 1 time in total.
Image
Aleksandru
[Global moderator]
[Global moderator]
 
Posts: 7183
Joined: 05 May 2008, 19:00
Location: Madrid

Return to Help Zone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest