by misticrider » 01 Apr 2011, 15:37
-Varsta : 21
-Daca sunteti din Bucuresti sau nu. : Da sunt din Bucuresti
-Daca ati mai fost GM sau stiti "cu ce se mananca" : Am avut server 3 ani de zile pe TBC 2.4.3 cu aproape 500 de playeri fara plangeri decat in prima luna, server-ul avea decat odata la 2 3 sapt crashuri si buguri less, in mare parte stiu sa umblu si in DB, dar si in Core comenzile le stiu foarte bine pe trinity sau pe orice alt Core stiu si codurile de implementare, exportare in/din DB,sunt foarte familiar cu o baza de date de orice tip de Core, cunoasterea mea a sql-ului si a limbi C++ este de avansat + in caz ca e ceva care nu stiu aflu foarte repede.
-Disponibilitate: De la ora 14:30 pana la 1:30-2:30 si vinerea dela 14:30 pana dimineatza daca este cazul, si in weekend sunt disponibil si pregatit pentru orice este nevoie de mine.Si inca ceva sunt pe server-ul vostru dinainte de fuziune si in caz ca voi avea parte de acest rank nu voi profita de pe urma lui decat voi ajuta la server si playerii inGame - Joc world of warcraft de 6 ani.
P.s.: AM spirit de echipa si o initiativa foarte mare,ma implic foarte mult intr-un anumit lucru care este important pentru server si trebuie muncit.Nu-mi las niciodata treaba neterminata.
Last edited by
misticrider on 01 Apr 2011, 19:59, edited 3 times in total.