by Sindar » 05 Apr 2011, 15:04
Sindar
Varsta : 19 ani
Sunt din Brasov, student la Informatica Aplicata
Comenzi de GM, doar pe TBC.
In iunie se implinesc 5 ani de cand joc Wow, am jucat doar pe servere private si am vazut multe la viata mea , de la bossi legume la script-uri complicate, de la jucatori de la care am invatat multe la jucatori care nu stiau chestiile de baza din WoW, dar aveau lvl maxim si iteme bune, pe care trebuia sa ii convingi de chestiile pe care vroiai sa ii inveti, desi era corect cea ce le ziceai. Cunosc excelent limba engleza, precum si partea cea mai importanta a informaticii actuale, Google Search (da stiu ca suna ciudat, dar cam de asta ai nevoie orice ai face, in special in domeniul informaticii) . Am si folosesc skype in permanenta cam de vreo 6 ani de zile. In joc, cunosc toate clasele destul de bine, cu o mica exceptie, Death Knight, de asemenea cunosc toate meseriile, desigur unele mai bine ca altele. Probabil cea mai mare reusita in WoW, a fost level 70 pe echonet, acum ani de zile pe viteza 1x. Cine cunoaste viteza, stie de ce..
Timp liber am destul de mult, fapt dovedit si de numarul de caractere pe care le am la 80, si meseriile la maxim de pe ele :
Sindar - Human Priest Tailoring/ Enchanting
Blokadin - Dwarf Paladin Mining/ Blacksmithing
Ager - Gnome Mage Alchemy/Herbalism
Thunderstorm - Draenei Shaman Inscription
Icelight - Draenei Paladin Mining/Jewelcrafting
Smecherie - Gnome Rogue (aici intentionam Leatherworking + Skinning)
Drakantas - Human Warrior (aici intentionam sa fac Jewelcrafting + Engineering pentru PvP)
Ultimele meserii nu am apucat sa le duc la maxim, datorita serverului.
De ce as vrea sa fiu GM ?
Pentru inceput probabil pentru a va enerva zilnic cu problemele pentru care este nevoie de un nivel superior de acces spre a fi rezolvate. Si desigur spre a indruma acei multi incepatori pe care i-am vazut pe acest server, pentru imbunatatirea calitatii atat a jocului pentru fiecare in parte cat si a nivelului jucatorilor de pe acest server.
In speranta ca Hysteria va reveni la putere,
Sindar
PS : Hysteria mi-a placut datorita scripturilor sale la bossi, etc.
No more Easy WoW